Festivalen på instagram

Visst följer ni festivalens instagram? Fram tills festivalyran har lagt sig efter festivalen ska det vara full fart på de sociala medierna. På instagram ska bilderna flöda från hela Svenskfinland. Under året kommer FSG tillsammans med de lokala arrangörerna att informera er om det som är på gång och ni får en liten inblick i förberedelserna. Förutom detta önskar vi att just Du vill vara med och bidra till bildflödet. Instagramkontot är ett öppet konto som handhas av en person, en grupp eller en förening per vecka från oktober fram tills festivalen. Gymnaster, förbundskoreografer, föreningar, styrelsemedlemmar, seniorer, barn, vuxna – alla ska få synas på festivalens instagramkonto.  

Om du eller din grupp eller förening vill handha instagramkontot en vecka, vänligen kontakta festivalkoordinator Elin Blomqvist, elin@idrott.fi Uppge namn, förening, ev. instagramkonto och om det är någon speciell vecka som just ni vill ta hand om kontot.

Vi ser framemot att alla tillsammans ska kunna göra festivalens instagramkonto till ett levande bildflöde som sprudlar av liv, rörelseglädje och gemenskap!

Kategorier:
Allmänt