Hälsning från lokala arrangörskommittén

Yes!! – Snart är det dags igen!

Sedan en kväll i början av december 2017 har vi i Lokala kommittén (LOK) träffats regelbundet för att planera för nästa FSG festival. FSG festivalen, som denna gång kommer att äga rum i Närpes, staden på finländska västkusten, med sina tomater och gurkor. Vi kan dock lova att här finns mycket mera än bara vårt röda och gröna guld!

Denna gång består LOK av aktiva från både Närpes Gymnastikklubb Artistica och Närpes Gymnastikförening. Precis som alla andra har gjort före oss, så strävar vi efter att göra festivalen till den glädjefest som den ska vara. Det återstår att se om vi får hagel även denna gång, precis som 1983 då festivalen senast hölls i Närpes. Men blir det så kan vi garantera er att ni får en minnesvärd festival ändå. Vi är laddade för att få träffa er alla!

Det är mycket att tänka på när FSG festivalen ska ordnas. För oss i LOK börjar nu bit för bit att falla på plats. Festivalens slogan ”Dreams and Passion Make Us Move” har vi valt för att ge er alla en egen möjlighet att drömma er bort i gymnastikens och dansens värld. Och vi är säkra på att ni och vi känner passion för rörelseglädjen på vårt alldeles unika sätt. Vi hoppas att få se många uppträdanden enligt festivalens teman.

Vad kan ni då förvänta er av FSG festivalen i Närpes? Förutom att ni kommer att få se småstadsidyllen Närpes med endast en huvudgata precis som i en västernfilm kommer ni att få känna doften av havet då kamratsitsen ordnas på natursköna Fagerö. Vårt idrottsområde Mosedal där huvudfesten kommer att hållas färdigställs i dagarna efter en omfattande renovering av både läktare och löpbanor. Ni kommer att serveras lokalproducerad mat och kunna njuta av att avstånden mellan träningsplaner, galauppvisningar, boendet och Närpes centrum är korta. Men det viktigaste av allt – ni kommer att tillsammans med oss få vara delaktiga i en FSG festival, där vi ska visa att drömmar, passion och rörelseglädje hör ihop!

Välkomna till Närpes 12-14.6.2020!

Kategorier:
Allmänt