Inspirationsdag för dansledare

Kursen är inhiberad pga lågt deltagarantal!

12 februari 2023

Vilpe Arena, Karperövägen 1, Korsholm


Välkommen med på en inspirerande dansdag för dansledare och blivande dansledare. Dagen består av klasser i dansteknik, showjazz och lyrical samt workshops i hur man bygger upp en dansklass och hur man skapar en koreografi. Syftet med dagen är att ge deltagarna en inblick i danspedagogik, inspiration och en grund för att kunna planera och hålla egna danslektioner. Kursen riktar sig till ungdomar och vuxna som har grundläggande dansfärdigheter.

Kursavgift

Kursavgiften är 50 €. Vid anmälan efter 26.1 är kurspriset 75 €. 

(I avgiften ingår olycksfallsförsäkring, ej sakförsäkring eller kost & logi.)

Sista anmälningsdag

29 januari 2023

Anmälan

Anmäl dig HÄR

Anmälan är bindande. Vid annullering senare än sista anmälningsdag uppbärs ½ kursavgift. 

Program

kl. 9.00-10.00  Uppvärmning och dansteknik

Nina Lindahl

kl. 10.00-10.45 Hur bygger man upp en dansklass 

Sandra Sundlin och Anna Teir-Ustic

kl. 11.00-12.00 Inspirationsklass: Showjazz      

Sandra Sundlin och Anna Teir-Ustic                    

kl. 12.00-12.45 Lunch                            

kl. 12.45-13.30 Hur skapar man en koreografi         

Sandra Sundlin och Anna Teir-Ustic

kl. 13.30-14.30  Inspirationsklass: Lyrical                  

Ida Jousmäki

Utbildarna

Nina Lindahl är uppvuxen i föreningslivet i GF Nordan i Karleby. Idag är hon ordförande för Wasa Unique och hon sitter också med i styrelsen för Finlands svenska gymnastikförbund. Hon har själv dansat och varit ledare för många olika grupper och just nu är siktet inställt på World Gymnaestrada i Amsterdam 2023 där hon gör en koreografi till FSG, norra kvarten. 

Anna Teir Ustic och Sandra Sundlin driver Flow Dance Company i Närpes. De undervisar barn, unga och vuxna främst inom stilarna jazz-, street- och nutidsdans. Anna och Sandra gästar även andra dansskolor, ordnar workshops, shower, utför koreografiarbete och jobbar med fortbildning för dansledare. De har själva studerat dans bl.a. vid Västra Nylands Folkhögskola, Danshögskolan i Stockholm och Broadway Dance Center i New York. 

Ida Jousmäki är dansare, danslärare och koreograf och en av grundarna av dansskolan Kipinä i Vasa. Hon tog sin dansarexamen vid konservatoriet i Åbo och sin koreografexamen vid universitetet i Middlesex i London. Hon har arbetat som dansare och koreograf vid olika dansproduktioner och teatrar och förutom jobbet som verkställande direktör och danslärare vid Kipinä jobbar hon nu även som gästlärare vid olika dansskolor och som utbildare.

Kategorier:
Aktuellt