Sommarläger

INFOBREV för sommarlägret hittas här

Välkommen på sommarläger 13-16 juni 2022 i Kuortane!

FSG ordnar sitt traditionella sommarläger för redskapsgymnaster vecka 24 på Kuortanes idrottsinstitut

Lägret är för flickor och pojkar i åldern 8-15 år (födda 2014 till 2006) som tränar aktivt och tävlar inom redskapsgymnastik. Lägret lämpar sig bäst för flickklasserna B-G och pojkklasserna 1-4. 

Kom med på ett roligt läger i Kuortanes nya fina gymnastikhall! Till lägrets program hör träning på alla tävlingsredskap, samt träning på trampolin, styrketräning och rörlighet. Vi spenderar också tid utomhus genom löpträning, stafetter, lekar och simning. Gymnasterna delas in i grupper på basen av ålder och nivå så att alla kan träna på sin egen nivå och ha möjlighet att utvecklas.

Varje förening som deltar måste ha med sig en egen tränare eller en vuxen ansvarsperson.

Tidtabell

Lägret börjar på måndag ca kl 12 i Kuortane och slutar på torsdag ca kl. 15.00. Gemensam busstransport ordnas mellan Seinäjoki och Kuortane, ca kl. 11 på måndagen och ca kl. 15 på torsdagen. De anmälda får exakt tidtabell och mera information om lägret ca 3 veckor före lägrets början.

Pris

Lägrets pris är 270 euro ​i vilket ingår träning, kost (morgonmål, lunch, middag, kvällsmål) och logi. Resor ingår inte i priset. Priset på busstransporten är ca 20 euro tur-retur. ​​Vi bor på idrottsinstitutet, lakan och handdukar finns i alla rum. Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade. 

Anmälan

Anmälningar​ ​görs HÄR

Anmälan görs helst föreningsvis.

Kom ihåg att anmäla dej i tid, lägerplatserna går enligt anmälningsordning! A​​nmäl dig senast den 2.5. Anmälan är bindande men annullering kan göras utan avgift per 2.5. Annullering efter det kräver läkarintyg. Även efter att datumet har gått ut kan du höra dig för om det ännu finns plats på lägret.

Räkning ​​på​​ deltagaravgiften​​ skickas ​​per ​​post ​​efter ​l​ägret. Räkningarna kan skickas enskilt till varje deltagare eller föreningsvis. Meddela i anmälan hur ni vill ha det. Om föreningens hela räkning går rakt till föreningen behöver man inte ange gymnasternas adresser i anmälan. 

Vi följer de nationella och regionala rekommendationerna och restriktionerna gällande covid-19 situationen och förbehåller oss sålunda rätten till ändringar om det behövs.

Mer information

Om​​ ni​​ har​ f​rågor ​​om​ l​ägret ​​ta ​​kontakt ​​med ​​Karolina​​ Stenfors-Roiha.

karolina@idrott.fi

tel. 040-8269827

Kom med på ett roligt och aktivt läger i Kuortane!

Kategorier:
Aktuellt