Sommarläger

Välkommen på sommarläger 7-10 juni 2021 Vierumäki!

FSG ordnar sitt traditionella sommarläger för redskapsgymnaster vecka 23 på Vierumäki idrottsinstitut. Lägret är för flickor i åldern 8-15 år (födda 2013 till 2005) som tränar aktivt och tävlar (klass B-E) inom redskapsgymnastik.

Kom med på ett roligt läger i Vierumäkis nya fina gymnastikhall! Till lägrets program hör träning på alla tävlingsredskap, samt träning på trampolin, styrketräning och rörlighet. Vi spenderar också tid utomhus genom löpträning, stafetter och lekar. Gymnasterna delas in i grupper på basen av ålder och nivå så att alla kan träna på sin egen nivå och ha möjlighet att utvecklas.

Varje förening som deltar måste ha med sig en egen tränare eller en vuxen ansvarsperson.

Tidtabell

Lägret börjar på måndag ca kl 12 och slutar på torsdag ca kl. 17.00. Gemensam busstransport med start ca kl. 10 från Helsingfors kommer att ordnas för alla som behöver. Man kan också välja att själv sköta sin transport till och från lägret. Exakt lägertidtabell och program ges då anmälningstiden har gått ut.

Pris

Lägrets pris är 270 euro ​i vilket ingår träning, kost (morgonmål, lunch, middag, kvällsmål) och logi.

Bussresan ingår inte i priset. Priset på bussen blir ca 25 euro tur-retur, beroende hur många som åker buss.

Föreningstränare och andra vuxna betalar samma pris som gymnasterna. ​​Vi bor på idrottsinstitutet, lakan och handdukar finns i alla rum. Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade. Mera info om Vierumäki hittas här: www.vierumaki.fi

Anmälan och villkor

Anmälan görs helst föreningsvis på blanketten nedan

Anmälningar​ ​tas​ ​emot​ ​per​ ​e-post​ ​av: karolina.stenfors@idrott.fi

Kom ihåg att anmäla dej i tid, lägerplatserna går enligt anmälningsordning! A​​nmäl dig senast den 4.5.

Anmälan är bindande, vid annullering efter 6.5. debiteras 1/2 kurspriset.

Räkning ​​på​​ deltagaravgiften​​ skickas ​​per ​​post ​​efter ​l​ägret. Räkningarna kan skickas enskilt till varje deltagare eller föreningsvis. Meddela i anmälan hur ni vill ha det. Om föreningens hela räkning går rakt till föreningen behöver man inte ange gymnasternas adresser i anmälan.

Även efter att datumet har gått ut kan du höra dig för om det ännu finns plats på lägret. De anmälda får exakt tidtabell och mera information om lägret ca 3 veckor före lägrets början.

Vi följer de nationella och regionala rekommendationerna och restriktionerna gällande covid-19 situationen och förbehåller oss sålunda rätten till ändringar om det behövs.

Mer information

Om​​ ni​​ har​ f​rågor ​​om​ l​ägret ​​ta ​​kontakt ​​med ​​Karolina​​ Stenfors-Roiha.

karolina@idrott.fi

tel. 040-8269827

Kom med på ett roligt och aktivt läger i Vierumäki!

Kategorier:
Aktuellt Redskapsgymnastik