Team läger 1

FSG ordnar träningsläger inom kvinnlig AG för gymnaster som tränar aktivt och tävlar på högre nivå. Lägret är för flickor i åldern födda 2013 och tidigare. Vi ser gärna att samma gymnaster deltar på båda lägren. Kriterier för att kunna delta i Team lägren år 2024:

  • gymnaster födda 2013 och äldre som tävlar i klasserna D, E, F, G, H eller på landslagslinjen 
  • gymnasterna ska ha fått kat IV eller högre i klass D
  • gymnasterna ska ha avklarat diamantmärket eller smaragdmärket

Varje förening får delta med 12 gymnaster. Föreningen kan ansöka om att delta med flera gymnaster som fyller kraven, samt även sådana som inte fyller kraven. Dessa ska sättas med i anmälan på reservplats. 

Deltagarna ska var vana vid att träna mycket och vid långa träningspass, samt motiverade att utvecklas och gå framåt. Varje förening som deltar måste ha med sig minst en tränare som även fungerar som ansvarsperson för föreningens gymnaster. 

Tidtabell och plats

Lägret börjar på torsdagen ca kl. 13 och slutar på söndagen ca kl.13.00. Gemensam busstransport mellan Seinäjoki och Kuortane ordnas (pris ca 20 euro/pers), meddela i anmälan om ni behöver. 

Lägret ordnas på Kuortane idrottsinstitut: www.kuortane.com

Lägrets pris för gymnaster: 280 euro

Lägrets pris för föreningstränare: 220 euro

Lägrets pris förälder/ansvarsperson: 270 euro

I priset ingår kost och logi. Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade. Lägrets faktura postas till alla deltagare hem eller rakt till föreningen, ​meddela i anmälan hur ni vill att faktureringen ska göras.

Anmälning

Anmäl er senast 17.4! Alla anmälningar görs via egen förening och görs via länken nedan.

Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordning. Annullering av lägret kräver läkarintyg. Alla anmälda får mera information om lägret och exakt tidtabell senast en vecka före lägrets början.

Mer information

Huvudansvarig för lägret är Karolina Stenfors-Roiha. Om ni har frågor gällande lägret, ta kontakt.

Karolina Stenfors-Roiha, koordinator för redskapsgymnastik

karolina@idrott.fi

040-8269827

Kategorier:
Redskapsgymnastik