Top Team läger 24-27.9

FSG ordnar Top Team träningsläger i Kuortane för flickor som tränar aktivt och tävlar på högre nivå. Lägret är för flickor i åldern födda 2010 och äldre. För att kunna delta på lägret måste man uppfylla något av följande kriterier:

  • Gymnasten ska ha tävlat/ämnar tävla på hösten i klass D/E på alla redskap
  • Gymnasten ska ha avklarat diamant- eller smaragdmärket
  • Gymnasten tävlar i F-G/på landslagslinjen

Varje förening får delta med max 12 gymnaster. Varje förening ansvarar själva för att välja sina 12 mest lämpliga gymnaster som fyller kriterierna för att delta på lägret. Om det finns lediga platser kan en förening ansöka om att delta med flera gymnaster som fyller kraven (max 15 st).

Deltagarna ska var vana vid att träna mycket och vid långa träningspass, samt motiverade att utvecklas och gå framåt. Varje förening som deltar måste ha med sig minst en tränare som även fungerar som ansvarsperson för föreningens gymnaster.

Tidtabell och plats

Lägret börjar på torsdagen kl 15.00 och slutar på söndagen kl.13.00. Lägret ordnas på Kuortane idrottsinstitut: www.kuortane.com

Träning

Vi tränar i Kuortanes helt nya stora och fina redskapssal! På lägret kommer Ryan Goen att fungera som huvudtränare och även ge tränarskolning under lägret åt alla tränare. Som huvudansvarig för lägret fungerar Ylva Watkins. Om du har frågor gällande praktiska saker före/under lägret ta kontakt med Ylva, ylva@gymnastik.ax

Pris

Lägrets pris för gymnaster och tränare: 255 euro. I priset ingår kost och logi. Alla deltagare är olycksfallförsäkrade. Lägrets faktura postas till alla deltagare hem eller rakt till föreningen, ​meddela i anmälan hur ni vill att faktureringen ska göras.

Anmälning

Anmälningar tas emot per e-post av: karolina.stenfors@idrott.fi

Använd anmälningsblanketten (Top Team) som ni hittar här

Anmäl er senast 20.8!

Anmälningarna tas endast emot föreningsvis. Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordningsföljd. Alla anmälda får mera information om lägret och exakt tidtabell senast en vecka före lägrets början.

Kategorier:
Aktuellt Redskapsgymnastik