Program

Massprogram

Programmen vid söndagens huvudfest i uppvisningsordning:

  1. Massprogram för barn
  2. Hop On-massprogram
  3. Massprogram med akrobatik
  4. Massprogram med familjegymnastik
  5. Massprogram med estetisk truppgymnastik
  6. Massprogram för motionärer
  7. Massprogram med dans
  8. Gemensam avslutning

Här hittas videoklipp, musiken samt ev. skriftliga instruktioner att ladda ner för respektive program.

Galaprogram

Uppvisningarna på galakvällarna skall symbolisera den stämning som vår underbara värdstad Hangö står för. Stämning och miljö kan vara ett inre eller yttre tillstånd och kan naturligtvis tolkas med frihet i gruppernas program. 

Fredagens galakväll går under namnet ”Friska vindar och hav.” Vi upplever att de fysiska elementen ger möjligheter till oändligt många tolkningar. Vårt hav kan vara både dramatiskt och rofyllt lugnt. Vindarna i Hangö växlar från lätt sommarbris till november storm.

Lördagkvällens gala ”Gymnastikkarusellen” önskar fartfyllda och färgsprakande program. Här behövs program med hög energifaktor! Festivalens logo är Plagenstrandens vattenkarusell.

Galorna hålls i  Hangö idrottshus och visas två gånger per kväll. Uppvisningsunderlaget är dansmatta och utrymmet är ca 15 x 15m . Det kan eventuellt förekomma publik på tre sidor. Den bakre väggen kommer att vara svart och det kommer vara möjligt att ge önskemål om ljusarrangemanget.

Uppvisningssektionen vill att föreningarna skickar in sina program med en video samt information om programidé, stil, åldersgrupp, dräktideér och musik senast den 31 januari för att därefter kunna välja ut programmen och utforma galorna. Videon behöver inte visa ett helt färdigt program utan huvudsaken är att man genom videon får ett smakprov av programmet där känslan och idén framgår. Programlängd är max 3 minuter.

Ansök senast 31 januari genom att KLICKA HÄR

Instruktioner

25-26 maj 2024 arrangeras obligatoriska samträningar för alla deltagare i våra massprogram. På lördagen hålls träningen i Kyrkslätt och på söndag i Vörå.

Mer info om schemat kommer senare.