FSG TEAM – läger för redskapsgymnaster 


FSG TEAM 2 – läger för redskapsgymnaster 

7-10.9.2023 Kuortane

FSG ordnar träningsläger för flickor som tränar aktivt och tävlar på högre nivå. Lägret är för flickor i åldern födda 2012 och tidigare. Vi ser gärna att samma gymnaster deltar på båda lägren. Kriterier för att kunna delta i Team lägren år 2023:

  • gymnaster födda 2012 och äldre som tävlar i klasserna D, E, F, G, H eller på landslagslinjen 
  • gymnasterna ska ha fått kat IV eller högre i klass D
  • gymnasterna ska ha avklarat diamantmärket eller smaragdmärket

Varje förening får delta med 12 gymnaster. Föreningen kan ansöka om att delta med flera gymnaster som fyller kraven, samt även sådana som inte fyller kraven. Dessa ska sättas med i anmälan på reservplats.

Deltagarna ska var vana vid att träna mycket och vid långa träningspass, samt motiverade att utvecklas och gå framåt. Varje förening som deltar måste ha med sig minst en tränare som även fungerar som ansvarsperson för föreningens gymnaster. 

Tidtabell och plats

Lägret börjar på torsdagen ca kl. 13.15 och slutar på söndagen ca kl.13.00. Gemensam busstransport mellan Seinäjoki och Kuortane ordnas (pris ca 20 euro/pers), meddela i anmälan om ni behöver. 

Lägret ordnas på Kuortane idrottsinstitut: www.kuortane.com

Prisuppgifter och villkor

Gymnaster: 275 euro

Föreningstränare: 200 euro

Förälder/ansvarsperson: 270 euro

I priset ingår kost och logi. Alla deltagare är olycksfallförsäkrade. Lägrets faktura postas till alla deltagare hem eller rakt till föreningen, ​meddela i anmälan hur ni vill att faktureringen ska göras.

Anmälan

Anmäl er HÄR senast 14.8.

Alla anmälningar görs via egen förening.

Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordningsföljd. Alla anmälda får mera information om lägret och exakt tidtabell senast en vecka före lägrets början.

Mer information

Huvudansvarig för lägret är Karolina Stenfors-Roiha. Om ni har frågor gällande lägret, ta kontakt.


Karolina Stenfors-RoihaKoordinator
+358-40-826 9827
karolina@idrott.fi

Kategorier:
Aktuellt