FSG TEAM: Träningsläger för redskapsgymnaster

26-29.5.2022 i Kuortane

FSG ordnar träningsläger för flickor som tränar aktivt och tävlar på högre nivå. Lägret är för flickor i åldern födda 2011 och äldre. Vi ser gärna att samma gymnaster deltar på båda lägren. Kriterier för att kunna delta i Team lägren år 2022:

  • gymnaster födda 2011 och äldre som tävlar i klasserna D, F, G, H eller på landslagslinjen (enligt nya reglemente för 2022-2024)
  • gymnasterna ska ha fått kat IV eller högre i klass D
  • gymnasterna ska ha avklarat diamantmärket eller smaragdmärket

Varje förening får delta med 12 gymnaster. Om det finns lediga platser kan föreningen ansöka om att delta med flera gymnaster som fyller kraven, samt att delta med gymnaster som inte fyller kraven men är nära de krav som ställs.

Deltagarna ska var vana vid att träna mycket och vid långa träningspass, samt motiverade att utvecklas och gå framåt. Varje förening som deltar måste ha med sig minst en tränare som även fungerar som ansvarsperson för föreningens gymnaster.

Tidtabell och plats

Lägret börjar på torsdagen ca kl 13.00 och slutar på söndagen ca kl.13.00. Lägret ordnas på Kuortane idrottsinstitut

Pris

Lägrets pris för gymnaster: 265 euro

Lägrets pris för föreningstränare och ansvarspersoner/föräldrar: 250 euro

I priset ingår kost och logi. Alla deltagare är olycksfallförsäkrade. Lägrets faktura postas till alla deltagare hem eller rakt till föreningen, ​meddela i anmälan hur ni vill att faktureringen ska göras.

Anmälningar 

Sista anmälningsdag är 2 maj.

Alla anmälningar görs via egen förening och tas emot per Lyyti.

Anmälan

Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser, platserna fylls i anmälningsordningsföljd. Alla anmälda får mera information om lägret och exakt tidtabell senast en vecka före lägrets början.

Vi följer de nationella och regionala rekommendationerna och restriktionerna gällande covid-19 situationen och förbehåller oss sålunda rätten till ändringar om det behövs. 

Mer information

Om ni har frågor gällande lägret, ta kontakt.

Karolina Stenfors-Roiha

Koordinator för redskapsgymnastik 

Finlands Svenska Gymnastikförbund 

karolina@idrott.fi

040-8269827

Kategorier:
Aktuellt