Onlineevenemang

Under våren erbjuder vi en serie med intressanta föreläsningar och workshops för att ge inspiration till ledare och gymnaster. Häng med på alla eller välj det som intresserar just dig!

Samtliga evenemang är kostnadsfria och öppna för ledare och medlemmar i FSG föreningar. 

Förhandsanmälan är obligatorisk. Vi önskar att ni anmäler er senast kl.12 dagen innan respektive evenemang. 

Länk till online evenemangen sänds per epost till de anmälda.

Program

Hur orka i jobbiga tider?

Torsdag 22.4 kl.19-20

Christoph Treier förmedlar mentala knep för att orka fortsätta med sin satsning trots corona och alla restriktioner. Du får bekanta dig med nya frön ur motivationspsykologin som kommer att påverka ditt ledarskap på ett inspirerande sätt.


Distansgympa – hur?

Måndag 26.4 kl.18-19

Tips och idéer för att genomföra digitala gympapass. 

Vad ska man tänka på? Hur planera passet? Vilka hjälpmedel?

Julia som instruerat dans-, muskelkondition- och stretchpass via Teams och fb delar med sig av sina erfarenheter, medan Elin via sina familjegympapass kan en del knix med Zoom som plattform. Tillsammans med er hoppas vi kunna bjuda på inspiration, tips och råd.

MASH IT UP DANCE®

Onsdag 5.5 kl. 19-20 

Mash It Up Dance® är ett danskoncept​ som grundar sig i kärleken till Dancehall kulturen. Under det här passet glömmer du alla dina bekymmer.  Meningen är att ha roligt och känna musiken i hela kroppen. Förutom att du får dansa och glömma vardagen blir du garanterat rejält svettig under passet.

Under passet lär vi oss en koreografi som vi spjälker upp och lär oss i delar, som vi sedan lägger ihop till en finaldans. Tiden går så snabbt när man har kul, så snart har du tränat hela passet utan en enda tanke på annat!

För att komma på Mash it up® behöver du inte kunna dansa. Du bara släpper lös till musiken. MIU Dance passets mening är att få deltagarna att le, ha roligt och uttrycka sig fritt till musiken.

”FEEL DI VIBE & LET GO!”

Läs mer: http://www.miufit.com/

Instruktör: Sylvia SJ Johnstone från UK

Hey I’m Sylvia from the UK 🇬🇧 but everybody calls me SJ. I’ve been teaching dance and fitness for 14yrs and love it, it feeds my soul. My motto “We dance to express, not to impress. Have fun, let go and let the music take your soul.” #danceistherapy

I sommar motionerar vi ute!

Tisdag 11.5 kl.18-19

Kom med och byta idéer om utemotion! 

Dans på stranden, gemensamma promenader, yoga i sanden, hopp och skutt bland stenar, träning i motionstrappor, barfota gympa på gräsmattan…

Snart är det sommar och det blir dags att flytta motionsgrupperna ut. Ute njuter vi av frisk luft och coronavänliga avstånd med naturen nära oss. När restriktionerna lättar är vi redo för utemotions gruppverksamhet. Tillsammans delar vi våra erfarenheter om att hålla motionspass ute. Kom med och ”nätverka” med andra instruktörer.

I samband med anmälning kan du gärna sätta med en fråga som du vill att vi diskuterar på träffen.

Kategorier:
Aktuellt Utbildning