Vi rekryterar

Vi rekryterar en koordinator för estetisk truppgymnastik. Koordinatorn jobbar ca 5 timmar/vecka.

Koordinatorn för estetisk truppgymnastik har en helhetsöverblick över den estetiska truppgymnastiken som gren och ansvarar tillsammans med truppsektionen för grenens utveckling inom förbundet.

Till koordinatorns uppgiftsområden hör bland annat: utbildning, träning, tävling, information och utveckling av verksamheten.

Koordinatorn sköter om det praktiska arbetet med att göra bokningar, skicka information, vara i kontakt med tränare och domare, göra praktiska arrangemang inför exempelvis kurser och träningsdagar. Arbetet sker till största del på distans. Som koordinator förväntas man vara med på och delta vid möten, utvecklingsdagar, evenemang och tävlingar

Vi söker dig som har en god organisationsförmåga och ett positivt förhållningssätt till att jobba flexibelt och i samarbete med andra. Du har goda sociala förmågor samt ett intresse för grenen och dess utveckling.

Ansökningar med CV sänds till fsg(a)idrott.fi senast 19 maj. 

Arbetet inleds i augusti eller enligt överenskommelse. Kontraktet gäller fram till 31.5.2025, med eventuell möjlighet till förlängning.

Verksamhetsledare Elin Blomqvist svarar på eventuella frågor.

Kategorier:
Aktuellt