FSG TEAM Träningsläger för redskapsgymnaster

7-10.8.2021 Mariehamn

FSG ordnar träningsläger för flickor som tränar aktivt och tävlar på högre nivå. Lägret är för flickor i åldern födda 2010 och äldre. Kriterier för att kunna delta i Team läger 2021:

  • för gymnaster födda 2010 och äldre som tävlar i klass D-G eller på landslagslinjen
  • gymnaster som tävlar i klass D ska ha fått kat IV eller högre
  • gymnaster som tävlar i klass E ska ha tävlat på alla redskap
  • gymnaster som tävlar i klass E-G eller på landslagslinjen ska ha avklarat diamantmärket eller smaragdmärket

Varje förening får delta med 12 gymnaster. Om det finns lediga platser kan en förening ansöka om att delta med flera gymnaster som fyller kraven.

Deltagarna ska vara vana vid att träna mycket och vid långa träningspass, samt motiverade att utvecklas och gå framåt. Varje förening som deltar måste ha med sig minst en tränare som även fungerar som ansvarsperson för föreningens gymnaster.

Tidtabell och plats

Lägret börjar på lördagen preliminärt kl. 13.00 och avslutas på tisdagen kl. 13.00. Exakt tidtabell ges efter att anmälningarna har kommit in. Lägret innehåller totalt 6-7 träningspass, ca 20 timmar träning.

Träning


Vi tränar i Gymnastics Ålands egen sal Bollhalla. På lägret kommer Savannah Boorman att fungera som huvudtränare och även ge tränarskolning under lägret åt alla tränare. Savannah kommer från Iowa i USA och har en lång bakgrund som proffstränare i olika föreningar, hon fungerar sedan årsskiftet som huvudtränare i Gymnastics Åland.

Resor och logi 

Boendet och resorna till och från Mariehamn är inte inkluderade i lägerpriset och ska bokas på egen hand. Lämpliga färjor är Viking Line fredag kväll kl. 20.45 Åbo-Långnäs eller lördag morgon kl. 8.45 Åbo-Mariehamn, och tillbaka tisdag kl. 14.25 Mariehamn-Åbo eller kl. 23.45 Mariehamn-Helsingfors. Under lägret behöver man förflytta sig mellan Bollhalla och boendet, dessa transporter är inte inkluderade i lägeravgiften. Om man bor på Strandnäs hotell går det bra att promenera (avstånd ca 1km ). Om man bor längre bort behöver man egen bil eller buss.

Prisuppgifter och villkor

Lägrets pris för gymnaster: 145 euro

Lägrets pris för föreningstränare: 80 euro

I priset ingår träning, samt följande måltider: lunch på sö, må, ti, middag på lö, sö och må. Måltiderna som hör till lägeravgiften serveras i/i närheten av träningshallen.

Alla deltagare är olycksfallförsäkrade. Lägrets faktura postas till alla deltagare hem eller rakt till föreningen, meddela i anmälan hur ni vill att faktureringen ska göras.

Anmälningar

Anmälningar tas emot per e-post av: karolina.stenfors@idrott.fi
Använd denna anmälningsblankett

Anmäl er senast 21.6! 

Anmälningarna tas endast emot föreningsvis. Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser. Vid annullering efter 19.7. debiteras 1/2 kurspriset. Alla anmälda får mera information om lägret och exakt tidtabell senast en vecka före lägrets början.

OBS!

Vi följer de nationella och regionala rekommendationerna och restriktionerna gällande covid-19 situationen och förbehåller oss sålunda rätten till ändringar om det behövs.


Om ni har frågor gällande lägret, ta kontakt.

Kontaktuppgifter

Karolina Stenfors-Roiha

Koordinator för redskapsgymnastik Finlands Svenska Gymnastikförbund 

karolina@idrott.fi
040-8269827

page2image3931077696

Kategorier:
Aktuellt